Запечене куряче філе з моцарелою і томатами від Наталії Валевської


Наталія Валевська стежить не тільки за своєю фігурою, але й за здоров'ям. І навіть у щільному графіку співачка іноді знаходить час для приготування смачних і корисних страв.

"Це класика італійської кухні", - каже Наталя.

"підсоленій і поперченное куряче філе запікаємо в духовці. Можна і обсмажити , але це суттєво обтяжить блюдо.

Коли філе готове, виймаємо його, зверху кладемо кружечок помідора і моцарелу.


Після чого знову відправляємо курку в духовку. Але не більше, ніж на 5 хвилин. Інакше м'ясо може пересушити, а воно має бути соковитим.

Це дуже апетитне блюдо, яке можна доповнити пастою або салатом ".

ДИВІТЬСЯ: Рецепт салату з креветками і помідорами чері від Наталії Валевської